Інновації як шлях розвитку галузевих ринків - Басараб, В. В.; Капись, А. В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Розширено трактування ринку новин й інновацій, виявлено їх сутності як товару дає змогу констатувати, що розвиток інноваційного процесу особливості формування галузевих інноваційних ринків визначають передумови створення й функціонування інноваційного капіталу, що у свою чергу впливає на зміст інноваційно-інвестиційної діяльності суб’єктів господарювання.
Keywords: інновації; розвиток; галузеві ринки