Правовий статус засуджених - Зарадюк, Зоряна Валентинівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичні рекомендації містять положення щодо загальної характеристики правового статусу засуджених, розглядаються їх права, обов’язки та інтереси, а також право засудженого на особисту безпеку. Вказано перелік навчально-методичної літератури.
Keywords: Правовий статус засудженого; засуджений; безпека; права і обов'язки; місця позбавлення волі; 343.261(072)