Психологічна практика у клініці: навчально-методичний посібник - Федоренко, Р. П.; Шкарлатюк, К. І.; Fedorenko, R. P.; Shkarlatyuk, K. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У навчально-методичному посібнику розглядаються актуальні питання змісту психологічної практики в клініці та методичні рекомендації до неї, дається характеристика найбільш поширених методів психодіагностики, що можуть використовуватись у практичній діяльності медичних психологів. Посібник знайомить із особливостями організації роботи психолога в клініці, формами та змістом роботи медичного психолога.
Розраховано на студентів факультету психології, клінічних психологів та лікарів, зацікавлених у застосуванні психологічних методів у лікувально-профілактичній діяльності.
Keywords: психологічна практика; психодіагностика; особливості роботи психолога; psychodiagnostics; psychological practice