Яловик Володимир Трохимович : біобібліогр. покажч. до 70-річчя від дня народж. - Бондар, Лариса Петрівна (Волинський національний університет Імені Лесі Українки, Бібліотека, 2026)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею кандидата педагогічних наук кафедри теорії фізичного виховання та рекреації Волинського національного університету імені Лесі Українки – Яловика Володимира Трохимовича. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1983 до 2025 рр., а також життєвий, професійний шлях та фотоілюстрації. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для науковців, науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти.
Keywords: бібліографічні видання; 796(477.82)(092)(01)