Правові засади освітньої діяльності вчителя початкової школи - Пріма, Дмитро Анатолійович; Махновець, Володимир Григорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації містять силабус ОК «Правові засади освітньої діяльності вчителя початкової школи», рівневий тестовий контроль, завдання для самостійної роботи, освітньо-правовий практикум (актуальні питання та відповіді). Інформаційні матеріали сприяють систематизації, закріпленню і поглибленню правових теоретичних та практичних знань у галузі початкової освіти, формуванню навичок застосування цих знань під час вирішення конкретних професійних завдань, впливають на усвідомлене опрацювання майбутніми вчителями початкових класів нормативно-правових документів, які регулюють його освітню діяльність, унормовують модернізаційні процеси, пов’язані з підготовкою до організації правовиховної роботи зі здобувачами початкової освіти.
Keywords: правовиховна робота у початкових класах; правові засади освітньої діяльності вчителя початкових класів; правовиховна робота зі здобувачами початкової освіти; правове виховання; початкова школа; 793.3(072)