Загальна та хімічна екологія - Лавринюк, Зоряна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичному виданні подано матеріали лекцій з освітнього компонента «Загальна та хімічна екологія». Рекомендовано для здобувачів освіти освітнього рівня бакалавр, спеціальностей 014 Середня освіта (Хімія), освітньо-професійної програми – Середня освіта; спеціальності 102 Хімія, освітньо-професійної програми – Хімія; спеціальності 161 Хімічні технологія та інженерія освітньо-професійної програми – Хімічні технології та інженерія.
Keywords: загальна екологія; хімічна екологія; 502.1:54(075.8)