Зовнішня політика та зовнішньоекономічні зв’язки як компоненти країнознавчої характеристики країн світу - Мальчик, М. І.; Malchyk, M. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Висвітлюються основні завдання країнознавства, роль цієї науки в сьогоденні. Особлива увага зосереджується на обговоренні питання зовнішньої політики країни та зовнішньоекономічних зв’язків як компонентів країнознавчої характеристики певної країни.

There are main tasks of country studies, the role of science in the present. Special attention is given to the discussion of issues of foreign policy and international economic relations as components of characteristics of a country.
Foreign Policy and International Economic Relations Like Component of Country Characteristic
Keywords: країнознавство; зовнішня політика; зовнішньоекономічна діяльність; країна; country studies; foreign policy; international economic relations; country