Наукова комунікація іноземною мовою (французька): програма нормативної навчальної дисципліни - Радавська, Оксана Мстиславівна; Radavska, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» (французька мова)спрямована на вивчення навчальної дисципліни особливостями, якої є освоєння франкомовного академічного дискурсу та письмової документації французькою мовою.
Програма навчальної дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» (французька мова) укладена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра для студентів V курсу збірних груп природничо-математичних спеціальностей (географічний; біологічний; хімічний; фізики та математики; факультет фізичної культури, спорту та здоров`я) Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.Програма розроблена в руслі Болонського процесу і спрямована на освоєння даної дисципліни за модульно-рейтинговою системою навчання.Метою навчальної дисципліни «Основи наукових комунікацій іноземною мовою» є формування у студентів системи знань про сутність, характер, структуру, закономірності і методологію наукових досліджень у фаховій галузі та вмінь організувати, проводити і представляти власні наукові дослідження.
Keywords: Комунікація наукова; іноземна мова