Організація дозвіллєвої діяльності в зоопарках - Єрко, Ірина Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Чижевська, Лариса Тарасівна (Східноєвропейський центр наукових досліджень, 2020)
Охарактеризовано дозвіллєву діяльність Луцького зоопарку. Відображено історію створення, основні засади функціонування та функції закладу, визначено особливості дозвіллєвої діяльності.
Keywords: туризм; туристично-рекреаційна діяльність; Волинська область; місто Луцьк; зоопарки; Луцький зоопарк; зооекпозиція; дозвілєва діяльність