Олександр Грушевський (1877–1942) - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2012)
Подано інформацію про життєвий і творчий шлях видатного вченого-дослідника, громадського діяча, краєзнавця О. Грушевського, висвітлено його історичні погляди.
Keywords: дослідники Волині; бібліографічні видання; Олександр Грушевський; 63.3(4УКР-4ВОЛ)я1