Фазові рівноваги на перерізі AgGaSe2–GeS2 - Шевчук, Микола (СНУ, 2013)
Методами фізико-хімічного аналізу досліджено діаграму стану перерізу AgGaSe2–GeS2. Установлено, що він є неквазібінарним перерізом потрійної взаємної системи AgGaS2 + GeSe2  AgGaSe2 + GeS2 з значною розчинністю на основі AgGaSe2. Визначено зміну періодів комірки твердих розчинів.
Keywords: період комірки; неквазібінарний переріз; твердий розчин