First Steps in Teaching English : методичні рекомендації щодо організації педагогічної практики з викладанням англійської мови для студентів Педагогічного інституту спеціальності “Педагогічна освіта” спеціалізація - іноземна мова - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P.; Гей, М. І.; Gej, M. I.; Гусак, Людмила Євгенівна; Husak, Liudmyla Ye. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Методичні рекомендації містять основні положення та рекомендації щодо організації та проходження педагогічної практики з викладанням іноземної мови для студентів педагогічних спеціальностей, перелік та зразки оформлення документації. В додатках пропонуються зразки ведення плану-конспекту уроку, вирази класного вжитку, рекомендації та побажання майбутнім вчителям. Видання призначено для студентів, викладачів та майбутніх вчителів англійської мови.
Keywords: початкова школа; вивчення англійської мови; методичні рекомендації; організація практики