Основні напрями використання Інтернету в професійній підготовці майбутніх фахівців із фізичної реабілітації - Сущенко, Л; Путров, С; Sushchenko, L; Putrov, S (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті вказано, що завдяки інтенсивному поширенню Інтернет в Україні став універсальним комунікаційно-інформаційним середовищем із комплексом притаманних йому специфічних інформаційно-освітніх технологій. До основних напрямів використання Інтернету в професійній підготовці майбутніх фахівців із фізичної реабілітації віднесено самостійний пошук студентами інформації на веб-сторінках, створення студентами особистісних творчих продуктів із використанням мультимедійного супроводу на тему, яка вивчається, демонстрація особистісних творчих продуктів студентів для веб-глядачів, використання тематично підібраних гіпертекстових матеріалів, електронної пошти студентами заочної форми навчання, робота з каталогами літератури бібліотек Росії й України, комп’ютерне тестування знань із професійно орієнтованих дисциплін. The article points out that thanks to intensive dissemination of Internet in Ukraine, it has become a universal communication and information environment with a set of its own specific information and educational technologies. Main usage of the Internet for training of future specialists in physical rehabilitation, classified as: stand-alone search students information on Web pages, students of personal creative products using multimedia support on the topic that is being studied, the demonstration of personal creative products for students, Web viewers using thematically selected Hypertext materials, student e-mails, by the students of extra-mural form of studies, work with catalogs literature libraries of Russia and Ukraine, computer tests on professionally oriented disciplines.
Guidelines of the Use of the Internet for Training of Future Specialists in Physical Rehabilitation
Keywords: Інтернет; професійна підготовка; майбутні фахівці з фізичної реабілітації; Internet; professional training; future specialists in physical rehabilitation