Комп'ютерна графіка: навчально-методичний комплекс - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни, та робоча програма навчальної дисципліни “Комп’ютерна графіка” . Рекомендовано студентам 3,4 курсів напряму підготовки 0202 - Мистецтво, спеціальністю 6.020205 – Образотворче мистецтво. Програма навчальної дисципліни “Комп’ютерна графіка” складена відповідно до освітньо-кваліфікаційної програми підготовки бакалавра напряму 0202 - Мистецтво, спеціальності 6.020205 - “ Образотворче мистецтво “. Предмет вивчення дисципліни: пакети прикладного програмного забезпечення комп'ютерної графіки. Міждисциплінарні зв’язки: математика, інформатика, креслення, нарисна геометрія.
Keywords: AutoCAD; Adobe Photoshop; Фрактальна графіка; 32.973-01я7; 004.9