Методичні основи антиалкогольного виховання в сучасній школі - Бакіко, І.; Bakiko, I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано шляхи антиалкогольної виховної роботи серед підростаючого покоління. Установлено, що за дотримання відповідного алгоритму проведення виховного заходу можна отримати позитивні результати. In the article the ways of the anti-alcohol educate work are examined among a rising generation. It is set that at the observance of the proper algorithm of spending of an educate measure it is possible to get positive results.
Methodical Bases of Education Are at Modern School
Keywords: виховна робота; алкоголь; школярі; здоров’я; алкогольна вихованість; educate work; alcohol; schoolboys; health; alcoholic breeding