Сергій Шелухін - український правник, політик і громадський діяч - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymyuk, O. (My University, 2002)
Сергій Шелухін своєю політичною та громадською діяльністю показав себе справжнім патріотом, борцем за незалежну Україну, законні права українського народу на самовизначення. Свої погляди та життєві позиції він доводив як в своїх творах, так і в реальних діях на благо України на державному та міжнародному рівні.
Keywords: Сергій Шелухін