Основи наукових досліджень та академічної доброчесності: силабус нормативного освітнього компонента (ПТБД) - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Освітній компонент «Основи наукових досліджень та академічної доброчесності» належить до циклу загальної підготовки, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо проведення наукових досліджень із дотриманням принципів академічної доброчесності.
Keywords: наукові дослідження; академічна доброчесність