Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням : силабус нормативного освітнього компонента - Кирикилиця, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» складено відповідно до освітньо-професійної програми «Середня освіта. Фізична культура» підготовки бакалавра галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура).
Освітній компонент «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» всебічно розвиває особистість природничо-математичного профілю і зорієнтований на формування навичок і вмінь практичного володіння англійською мовою зі свого фаху та на розвиток у студентів мовної (лінгвістичної), мовленнєвої (комунікативної) та соціокультурної (країнознавчої та лінгвокраїнознавчої) компетентностей.
Keywords: силабус; іноземна мова за професійним спрямуванням; освітній компонент