IV Музичний фестиваль «Стравінський та Україна» (до 125-річчя від дня народження композитора Ігоря Стравінського) - Коменда, Ольга Іванівна (Волинська обласна друкарня, 2007)
«Фестиваль Стравінського - це велика справа, завдяки якій ми краще пізнаємо свою культуру та історію, а світ - українську культуру та джерела своїх культурних надбань" (Віктор Камінський). Потужне фестивальне дійство - IV музичний фестиваль "Стравінський та Україна", акція митців та музикознавців з нагоди 125-річчя від дня народження Ігоря Стравінського принесла надзвичайно багато вражень, думок, засвідчивши послідовний розвиток ідеї, що народилася понад 20 років тому.
Keywords: фестиваль; Стравінський та Україна