Українська географічна та екологічна освіта в міжнародній кооперації: вітчизняний внесок у формування фахівця нового рівня - Некос, Алла; Nеkos, Alla (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Визначено головні аспекти адаптації української освіти до вимог Болонського процесу. Важливе завдання для вітчизняної освіти – порівняння українського освітнього процесу з європейським і міжнародним. Розроблено й апробовано певні підходи до втілення національної технології вищої освіти України. The main aspects of adaptation of Ukrainian education to the needs of Bolen process were determined. The main task for native education is the comparison of Ukrainian education with the European and international process. The special approaches were worked out and approbated to the intrusion of national technologies of higher education.
Ukrainian Geographical and Ecological Education in the International Cooperation: the Native Investigation Into the New Level of Specialist Formation
Keywords: національна технологія; вища освіта; кредитно-модульна система; навчальні елементи; діагностика знань; national technologies; higher education; credit-module system; educational elements; diagnostic of kneweede