Соціальна відповідальність як фактор зростання іміджу підприємства - Колосок, Андрій Мирославович (Східноєвропейський національний університету імені Лесі Українки, 2014)
У статті розглянуто сутність соціальної відповідальності підприємства в сучасних реаліях. Визначено теоретичні засади та умови успішного функціонування соціально-відповідального бізнесу. Досліджено та проаналізовано вплив соціальної складової бізнес-процесів на формування іміджу підприємства. Ключові слова: соціальна відповідальність бізнесу, імідж підприємства.
Social is responsibility as factor of increase of image of enterprise. In the article theoretical principles, essence and directions of introduction of social responsibility, are considered in business. Basic factors are analysed and by pre-conditions of development of social responsibility of business in modern terms. Influence of social responsibility is shown and reasonable on forming of positive image of enterprise. Keywords: social responsibility of business, corporate social responsibility, image.
Keywords: соціальна відповідальність; імідж підприємства; 339.241.28