Співвідношення принципів кримінально-виконавчого права України з конституційними принципами прав та обов’язків людини і громадянина - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Стаття присвячена виявленню оптимальності у співвідношенні принципів кримінально-виконавчого права України з конституційними принципами прав, свобод та обов’язків людини і громадянина
Keywords: кримінально-виконавча право; конституційні принципи; права, свободи та обов’язки людини