Програма виробничої переддипломної науково-дослідної практики - Мітлош, Антоніна Василівна; Павлюк, Тетяна Миколаївна; Мудрик, Алла Богданівна; Mitlosh, Antonina V.; Pavliuk, Tetiana M.; Mudryk, Alla B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Виробнича переддипломна науково-дослідна практика є завершальною частиною професійної підготовки спеціалістів на освітнього ступіня «Магістр». Згідно навчальних планів практика проводиться на VІ курсі у 11-му семестрі протягом 6 тижнів при денній формі навчання та на VІІ курсі у 13-му семестрі протягом 6 тижнів при заочній формі навчання. Метою виробничої переддипломної науково-дослідної практики є: дати можливість студенту-практиканту зібрати емпіричний матеріал для написання магістерської роботи; статистично опрацювати цей матеріал; здійснити теоретичну інтерпретацію отриманих даних.
Keywords: переддипломна практика; клінічна психологія