Сюрреаліст у масці герменевта - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті аналізується вірш Миколи Вінграновського "Скіфська колискова" з точки зору сюрреалізму.

The article analyzes Vingranovsky Nicholas poem "Scythian lullaby" from the point of view of surrealism.
Keywords: герминевтика; шифр; код; життя; hermynevtyka; code; life