Структура категорії «музичні інструменти» в концептосфері кримськотатарських та українських студентів: зіставний аспект - Хаджиоглова, Олена Георгіївна; Khadzhyohlova, Olena (Сімферополь : НІЦ КІПУ, 2010)
У статті викладено аналіз результатів психолінгвістичних експериментів, скерованих на виявлення змісту, структури категорії «музичні інструменти» в концептосферах студентів — носіїв кримськотатарської та української культур. The article presents the results of psycholinguistic experiments that were aimed at revealing the structure of the category «musical instruments» in the conceptospheres of students — bearers of Crimean Tatar and Ukrainian cultures.
Keywords: психолінгвістичний експеримент, категорія, прототип, ядро, периферія, музичні інструменти; psycholinguistic experiment, category, prototype, nucleus, periphery