Житлово-побутові умови населення Харківщини у 1943–1945 рр. - Parkhomenko, Nataliya; Пархоменко, Наталія (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
У статті на основі архівних матеріалів й усних свідчень очевидців проаналізовано умови життя населення Харківської області та шляхи розв’язання житлової проблеми в початковий відбудовчий період.The article presents a comprehensive analysis of the housing problem in 1943 and 1945, on the example of the Kharkiv region and its reflection in people’s daily life.
Conditions of Life of the Inhabitants оf the Kharkov Region in 1943–1945
Keywords: житловий фонд; побутові умови; housing resources; Kharkovshtchina; conditions of life; destruction; construction