Бренд-маркетинг - Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет мені Лесі Українки, 2023)
Метою дисципліни «Бренд-маркетинг» є формування системи теоретичних знань, прикладних вмінь та навичок щодо формування у студентів наукового світогляду і глибоких знань з теоретичних аспектів бренд-маркетингу, набуття вмінь і навичок технології брендингу. Дане навчальне видання передбачає вивчення таких тем: сутність маркетингу; маркетингова товарна політика підприємства; сутність цілі та завдання брендингу в діяльності ринкового суб’єкта; особливості поведінки споживачів у процесі купівлі товарів і послуг визначених брендів; конструювання ідентичності бренду; комунікаційна кампанія бренду; формування та підтримка лояльності до бренду; аналіз ефективності брендингу.
ВСТУП…
ТЕМА І. СУТНІСТЬ МАРКЕТИНГУ
ТЕМА 2. МАРКЕТИНГОВА ТОВАРНА ПОЛІТИКА
ТЕМА 3. СУТНІСТЬ ЦІЛІ ТА ЗАВДАННЯ БРЕНДИНГУ В ДІЯЛЬНОСТІ РИНКОВОГО СУБ’ЄКТА
Keywords: бренд; маркетинг; марочний контракт; ребрендинг; 339.138 (075.8)