Професійна підготовка майбутніх вчителів біології до роботи у закладах позашкільної освіти - Коцун, Лариса Олександрівна; Коцун, Борис Борисович (My University, 2024)
Матеріали статті висвітлюють досвіт факультету біології та лісового господарства Волинського національного університету імені Лесі Українки у професійній підготовці майбутніх вчителів біології другого (магістерського) рівня вищої освіти до роботи в закладах позашкільної освіти природничого та наукового напрямів.
Keywords: професійна підготовка; вчитель біології; магістр; позашкільна освіта; 378.016:57]:374.011.3–051