Розвиток транскордонного співробітництва в галузі освіти в рамках європейської інтеграції України - Долиняк, Ю. О.; Dolyniak, Yu. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Визначено поняття транскордонного співробітництва, проаналізовані напрямки транскордонної співпраці в галузі освіти, виділені типи освітніх послуг та рівні регулювання інтеграційних процесів у сфері освітніх послуг.

The mean of the transborder cooperation was learnt, the directions of transborder cooperation in the sphere of education were analysed, the types of educational services were analysed.
The Development of the Transborder Cooperation in the Sphere of Education in Ukraine
Робота виконана на кафедрі міжнародних економічних відносин та управління проектами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: транскордонне співробітництво; транскордонна освіта; освітні послуги; transborder cooperation; transborder education; educational services