Участь громадських організацій у реалізації державної молодіжної політики в Україні - Шамринська, Лілія Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У магістерській роботі розкриваються окремі аспекти участі громадських організацій через взаємодію з державними інституціями у реалізації державної молодіжної політики України. Об’єктом даного дослідження є державна молодіжна політика, її сучасний стан та перспективи розвитку в Україні. Предметом дослідження є участь громадських організацій у реалізації державної молодіжної політики в Україні. Метою магістерського дослідження є комплексний аналіз участі громадських організацій у реалізації державної молодіжної політики в Україні. Реалізація поставленої мети зумовила необхідність розв'язання таких завдань: виявити генезу розвитку громадських організацій; визначити вплив громадських організацій на реалізацію державної молодіжної політики; з'ясувати організаційно-правові аспекти співпраці органів влади та громадських організацій; об'єктивно оцінити нинішній стан та тенденції розвитку державної молодіжної політики в Україні
Keywords: громадські організації; державна молодіжна політика; молодіжні громадські організації; громадянське суспільство; участь