Гендерні особливості прояву невротизації у військовослужбовців з різним рівнем соціально-психологічної адаптації - Тимощук, Богдан Станіславович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена висвітленню питань проблеми гендерних особливості прояву невротизації у військовослужбовців з різним рівнем соціально-психологічної адаптації. У вступі обґрунтована актуальність теми дослідження гендерних особливості прояву невротизації у військовослужбовців з різним рівнем соціально-психологічної адаптації. У першому розділі магістерської роботи представлено результати теоретичного аналізу гендерних особливості прояву невротизації у військовослужбовців з різним рівнем соціально-психологічної адаптації. Результати емпіричного вивчення психологічних особливостей гендерних особливості прояву невротизації у військовослужбовців з різним рівнем соціально-психологічної адаптації. У третьому розділі магістерської роботи описана тренінгова програма подолання невротизації у військовослужбовців з різним рівнем соціальнопсихологічної адаптації. Висновки магістерської роботи містять чіткий виклад теоретичних і емпіричних результатів дослідження проблеми гендерних особливості прояву невротизації у військовослужбовців з різним рівнем соціально-психологічної адаптації.. Перспективою подальшої роботи вдосконалення програми психологічної допомоги військовослужбовцям з особливостями прояву невротизації. Практичне значення одержаних результатів дослідження полягає у тому, що його основні положення і висновки можуть використовуватися у діяльності практичних психологів в ході консультування та тренінгової роботи з військовослужбовцями.
Keywords: невротизація; психологічна допомога; гендерні особливості; стресові ситуації; стрес; соціально-психологічна адаптація