Ідентифікація цілей підприємства - Волинець, І.; Бірук, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено ідентифікацію цілей підприємства
Identification of the goals of the enterprise
Keywords: цілі підприємства; формалізація цілей підприємства