Проєктний аналіз - Сак, Тетяна Василівна (My University, 2022)
Видання містить курс лекцій з дисципліни «Проєктний аналіз», питання для самоконтролю та рекомендовану літературу. Охоплює 2 змістові модулі: «Концепція і методологія проектного аналізу», «Аспекти проектного аналізу». Рекомендовано студентам 3 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання, освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: Проєкт; проєктний аналіз; грошовий потік; дохід; 330.322(075.8)