Підготовка студентів економічного профілю до розв’язування фахових завдань на заняттях із курсу "Вища математика" - Ройко, Лариса Леонідівна; Ройко, Олег Олександрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки., 2014)
У статті розглянуто основні методичні вимоги до системи фахових завдань, які розв’язуються студентами економічного профілю під час вивчення курсу вищої математики. Оскільки в процесі вирішення творчих фахових завдань майбутні економісти вчаться абстрагувати, аналізувати, критично мислити, генерувати певні гіпотези, розробляти стратегії розв’язання поставлених задач, нагромаджувати інформацію з декількох галузей знань. Таке навчання розвиває загальні та спеціальні здібності студентів, підвищує їх інтелектуальний рівень і, що не менш важливо, сприяє формуванню творчої уяви та професійного мислення
Keywords: творчі фахові завдання; студенти економічного профілю.; 378.147.335