Факт і його природа у науці та белетристиці (Міркування над поемою Лесі Українки “Одно слово” в інтерпретації Агатангела Кримського. Семіотичний аспект) - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
У статті розглянуто факт і його природу у контексті творчих взаємин Агатангела Кримського та Лесі Українки. The fact and its essence in the context of relations and literary creativity of Agatangel Krymskyy and Lesya Ukrainka is considered in the article.
Fact and its essence in science and fiction. (Lesya Ukrainka's poem «One word» in the interpretation of Agatangel Krymskyy)
Keywords: факт; фактична неправда; інформація; онтологія; інтерпретація; наука; література; fact; factual lying; information; ontology; interpretation; science; literature