Раціональне використання природного рекреаційного потенціалу Велимченської ТГ Волинської області - Нетробчук, Ірина Марківна; Чижевська, Лариса Тарасівна; Качаровський, Роман Євгенович; Антипюк, Олена Володимирівна; Мусійчук, Дарина Володимирівна (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Унаслідок децентралізації територіальні громади (ТГ) отримали ширші юридичні важелі з одночасною передачею у їх користування певних природних та матеріальних ресурсів. Використання, зокрема, рекреаційних ресурсів сприятиме відновленню природних територій, поліпшенню екологічної ситуації, розвитку відпочинку та туризму. Тому дослідження природного рекреаційного потенціалу ТГ є актуальним і перспективним
Keywords: природний рекреаційни потенціал; природно-заповідний фонд; територіальна громада; Велимченська ТГ; Ковельський район; Волинська область; 911.3:330.15](477.82-72):379.8