Фактори, що обумовлюють психологічну готовность молоді до шлюбно-сімейних відносин - Магдисюк, Людмила Іванівна; Цесля, Тамара Іванівна (My University, 2020)
У статті представлено теоретичний аналіз різних поглядів на проблему готовності молоді до шлюбу. Виокремлено необхідні компоненти для створення міцної молодої сім’ї. Зроблено висновок про багатогранність та багатокомпонентність готовності до шлюбно-сімейних стосунків.
Keywords: психологічна готовність до шлюбу; компоненти готовності до шлюбу; особистісна зрілість; емпатія