Музеї ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти» як потенційні об’єкти туризму регіону. - Слащук, Андрій Миколайович; Качаровський, Роман Євгенович; Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Новосад, Оксана Володимирівна (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2023)
Визначено потенційні туристичні об’єкти серед закладів професійно-технічної освіти Волинської області. Проаналізовано їх геопросторове розміщення на Волині, подано типізацію цих закладів. Акцент зроблено на дослідженні музеїв Державного навчального закладу «Ковельський центр професійно-технічної освіти» як об’єктів туризму. Виокремлено проблеми функціонування цих закладів та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: заклади освіти; музеї; музеї закладів професійно-технічної освіти; туризм; туристично-рекреаційні ресурси; місто Ковель; Волинська область; 911.3:338.48]:069:373.2.014.542(477.82)