Сучасна літературознавча рецензія: стереотип чи руйнування традиції - Левчук, Ірина Петрівна (Львівський національний університет ім.І.Франка, 2010)
Розглянуто особливості структурно-семантичної організації обов’язкових і факультативних мікротем, вияв індивідуально-авторського та традиційного в сучасних літературознавчих рецензіях. (The structural-semantic peculiarities of organization of necessary and optional microthems, disclosing of individual-author’s and traditional in modern study of literature reviews were studied).
Modern study of literature review: stereotype or destruction of the traditions
Keywords: літературознавча рецензія; структурно-семантична організація тексту; оцінна інформація; обов’язкові та факультативні мікротеми; study of literature review; structural-semantic organization of a text; appreciated information; obligatory and elective microthemes