Основи педмайстерності: глосарій - Малімон, Леся Костянтинівна; Гончарук, Світлана Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності 014 Середня освіта факультету іноземної філології. У методичних рекомендаціях до навчальної дисципліни «Основи педагогічної майстерністі» стисло викладено визначення основних понять курсу згідно з силабусом дисципліни та з урахуванням досягнень сучасної педагогічної науки, що сприятиме оволодінню основними компетентностями з курсу педагогічної майстерності. Матеріал допоможе в осмисленні особливостей педагогічної діяльності, стане в нагоді під час опрацювання курсу.
Keywords: Основи педагогічної майстерності; 37.011.31:371.14