Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу - Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з навчального компонента «Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу» розроблені для здобувачів факультету психології. Вони охоплюють загальні вимоги щодо виконання лабораторних робіт, рекомендації з оформлення звітної документації, а також порядок їх представлення, оцінювання та захисту. Крім того, у матеріалах надано базові теоретичні дані, необхідні для підготовки майбутніх психологів до професійної діяльності.
Keywords: нозологія; порушений розвиток; методики; консиліум