Система адміністрування податків України та напрямки її вдосконалення й модернізації - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V.; Оліферчук, Катерина С.; Oliferchuk, Kateryna S. (Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, 2016)
У статті досліджено можливі заходи щодо вдосконалення системи адміністрування податків в Україні. Висвітлено основні чинники модернізації податкового адміністрування та критерії оцінення їх ефективності. Запропоновано шляхи інформатизації податкових органів та автоматизації податкових процедур як перспективних напрямів розвитку податкового адміністрування In article the possible measures to improve the tax administration system in Ukraine. The basic factors modernization of tax administration and criteria for evaluating their performance. Ways informational tax authorities and automation of procedures as promising areas of tax administration.
Keywords: адміністрування податків; податкова звітність; податькові консультації; модернізація податкової системи; tax administration; tax reporting; tax consulting; accounting of taxpayers; improve the tax system