Інформаційні технології в менеджменті: силабус нормативного освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Освітній компонент «Інформаційні технології в менеджменті» належить до переліку нормативних циклу загальної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою Менеджмент і спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо використання сучасних інформаційних технологій для обробки даних у сфері менеджменту.
Keywords: інформаційні технології; менеджмент