Методичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та страхування освітньої програми Фінанси і кредит денної та заочної форм навчання - Стащук, Олена Володимирівна; Карлін, Микола Іванович; Проць, Наталія Василівна; Матвійчук, Наталія Миколаївна; Теслюк, Софія Анатоліївна; Борисюк, Олена Володимирівна; Івашко, Олена Анатоліївна; Ткачук, Наталія Василівна; Проць, Василь Ігорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки для проходження виробничої практики містять програми та індивідуальні завданням для студентів які проходять практику на підприємствах, у державних установах, фондах соціального страхування, податкових органах, місцевих фінансових органах, а також в бюджетних організаціях.
Рекомендовано здобувачам освіти ІІІ та ІV курсів денної та заочної форми навчання спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування
Keywords: фінанси; банківська справа; страхування та фондовий ринок; 330.534