Менеджмент продуктивності: методичні вказівки до практичних занять - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Методичні вказівки до практичних занять включають лекційний курс, проведення практичних та семінарських занять і закріплення теоретичного матеріалу на базах практики – підприємствах і державних установах.
Keywords: Менеджмент продуктивності; внутрішні та зовнішні чинники продуктивності; обсяг виробництва та продуктивності