Практичне застосування збалансованої системи показників як інструмента стратегічного планування діяльності підприємства - Бортнік, Світлана Миколаївна; Bortnik, Svitlana M. (Волинський інститут економіки та менеджменту, 2014)
У статті висвітлено актуальні питання практичного формування і впровадження збалансованої системи показників за допомогою побудови стратегічного контура діяльності підприємства. Запропоновано напрями вдосконалення розробки збалансованої системи показників підприємства шляхом розрахунку інтегральних показників успіху в ключових сферах функціонування підприємства. In the article the actual questions of the practical forming and implementation of the balanced scorecard system are reflected by the construction of strategic contour of activity of enterprise. Directions of perfection of the balanced scorecard system development are offered by the calculation of integral indexes of success in the key spheres of functioning of enterprise.
Keywords: збалансована система показників підприємства; стратегічне планування; індикатор стратегічного розвитку підприємства; стратегічний контур; Balanced Scorecar systemd; strategy; strategic planning; strategic aims; indicator of strategic development of enterprise; strategic contour