Теоретичні основи комп’ютерної безпеки та її організаційне забезпечення: методичні вказівки до лабораторних робіт. - Гопанчук, Сергій Олександрович; Hopanchuk, Serhii O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
В методичних вказівках запропоновано лабораторні роботи для закріплення лекційного матеріалу із теоретичних основ комп’ютерної безпеки. Тематикою лабораторних робіт є моделі політик інформаційної безпеки. Структура лабораторної роботи містить короткі теоретичні відомості, постановку задачі та вимоги до захисту та оформлення роботи. Методичні рекомендації призначені для студентів галузі знань 0403 «системні науки та кібернетика». In the proposed methodical pointing for laboratories working to consolidate the lecture material with the theoretical foundations of computer security. Subjects laboratory work is a model of information security policy. The structure of the laboratory work contains brief theoretical information, setting tasks and requirements for the protection and decoration work. Methodical recommendations are intended for students of the field of knowledge 0403 "system science and cybernetics.
Keywords: Теоретичні основи комп’ютерної безпеки; організаційне забезпечення