Управління міжнародними проектами і програмами - Кухарик, Вікторія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчальна дисципліна покликана ознайомити студентів із особливостями управління міжнародними проектами в системі менеджменту організацій. Основна мета вивчення дисципліни «Управління міжнародними проектами і програмами» – формування системи теоретичних знань у сфері плануванням міжнародного проекту як складової управління проектами; плануванням строків і термінів виконання міжнародних проектів; особливостями управління ресурсним забезпеченням міжнародних проектів; кадровим забезпеченням виконання міжнародного проекту; особливостями управління комунікаціями й інформаційним забезпеченням міжнародного проекту; особливостями контролювання строків і термінів виконання міжнародного проекту; особливостями управління ризиками в міжнародних проектах; особливостями управління якістю виконання міжнародного проекту.
Keywords: елементи управління проектами; організаційна структура проекту; етапи існування проекту; основи тімбілдингу