Актуальні проблеми аналітичної економіки - Павлова, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Румін, Сергій Миколайович; Чучман, Назар Віталійович; Галянт, С. Ю.; Мельничук, Софія Олександрівна; Шабала, Ольга Володимирівна; Басараб, Вікторія Вадимівна; Капись, Анна Вікторівна; Коротя, Мирослав Іванович; Баранцева, Катерина Анатоліївна; Новак, Лілія Василівна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У монографії висвітлено теоретичні й практичні аспекти аналітичної економіки. Уміщено статті, у яких представлено макроекономічні аспекти економіки та соціально-економічні моделі її розвитку, еколого-економічні проблеми розвитку суспільства.
Keywords: економіка; economy; підприємництво; entrepreneurship; організаційна культура; organizational culture; енергетичний ринок; energy market; природокористування; nature management