Фауна України та її збереження - Бусленко, Леся Володимирівна; Іванців, Володимир Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 12 лабораторних робіт із курсу «Фауна України та її збереження», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів денної форми навчання галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія», та галузі знань 01 «Освіта», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія)». У методичних рекомендаціях призначених для проведення лабораторних робіт із курсу «Фауна України та її збереження», висвітлюється видове різноманіття безхребетних і хребетних тварин України, особливості організації, розвитку, систематики, екології та збереження тварин. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, хід виконання роботи, завдання, інформаційний матеріал, список рекомендованої літератури.
Keywords: Лямблія кишкова; трихомонада людська; Амеба протей; Дифлюгія; Арцела; Інфузорія-туфелька; Сувійка малорота; Триходіна круговійчаста; Трубач мінливий; Стилоніхія